Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μπιρτς των ρεκόρ!

Κορυφαία εμφάνιση από τον ανεξάντλητο Καναδό σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε πέτυχε προσωπικό ρεκόρ στα ριμπάουντ.

 

Μυθική δίχως άλλο ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κεμ Μπιρτς στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

Ο διεθνής Καναδός σέντερ, ο οποίος είναι ένας από τους σταθερότερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στην τουρκική ομάδα έκανε την πιο μεστή εμφάνιση σε αυτό το πεντάμηνο, όπου φοράει τα «ερυθρόλευκα»

Ο 24χρονος άσος ήταν από τους πυλώνες επάνω στον οποίο οκοδομήθηκε η σπουδαία σε αξία νίκη του Θρύλου απέναντι στο συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που ερχόταν στο ΣΕΦ με .. φιλοδοξίες νίκης και με την ψυχολογία στα ύψη απόρροια της επιτυχίας της στην Μόσχα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, το μόνο, που κατάφερε ήταν να μαζέψει τα … κομμάτια του.

Με τους 10 πόντους και τα 13 ριμπάουντ, που κατέβασε ο Κεμ Μπιρτς, έφτασε σ’ ένα εμφατικό νταμπλ- νταμπλ, έχοντας τρομερή συνεισφορά ειδικά στο πρώτο καθοριστικό δεκάλεπτο σε άμυνα κι επίθεση και προσφέροντας υπερπολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια αναζήτησης του πολυπόθητου ρυθμού, που αναζητούσαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα.

Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους υπερεκτιμημένους Ούντοχ και Βέσελι, δημιουργώντας πολλαπλούς «πονοκεφάλους» στον αντίπαλο πάγκο ως προς την γενικότερη αντιμετώπισή του.

Μάλιστα, τα 13 ριμπάουντ που «κατέβασε» ο νεοφερμένοε Καναδός συνιστούν την κορυφαία του φετινή επίδοση στην Ευρωλίγκα.

Με τέτοιον Μπιρτς ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτε και κανένα στην προσπάθειά του για εκπλήρωση των υψηλών του στόχων σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button