ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μπέντο έβαλε και πάλι τους “μικρούς” μέσα!

imageedit_1_4163482334

Και οι 3 πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στη νικη με 3-0. Ο Ρέτσος ως βασικός και οι Μανθάτης και Ανδρούτσος ως αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός σήμερα απέδειξε πως τα παιδιά των ακαδημιών του είναι χρυσάφι και τα εμπιστεύεται όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό οφείλεται και στον κόουτς Μπέντο, ο οποίος κάθε βδομάδα όπου η Κ20 παίζει στο Ρέντη, είναι εκεί και τους παρακολουθεί έντονα.

imageedit_3_3533787529

Για αυτό το λόγο και έχει ξεχωρίσει ήδη τα τρία αστεράκια των “ερυθρόλευκων”. Τον Ρέτσο τον έχουμε δει περισσότερες φορές στην πρώτη ομάδα λόγω και της ανάγκης να παίξει στην αριστερή πλευρά στην θέση του Ντε Λα Μπέγια. Ο μικρός είναι εξαιρετικός και σιγά σιγά θα καθιερώνεται και στην ενδεκάδα της ομάδας.

imageedit_5_2340973157

Ο Μανθάτης μπήκε στη θέση του Μάρκο Μαρίν και έδειξε θετικό πρόσωπο και πάλι με το πείσμα του και την καρδιά του. Είναι δουλευταράς και αυτό θα τον ανταμείψει στο άμεσο μέλλον.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Κ20 Θανάσης Ανδρούτσος, πήρε την θέση του Ρομαό και έπαιξε στο κέντρο μαζί με τον Τσόρι. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και έχω την εντύπωση πως δεν θα αργήσει και η ώρα που θα τον δούμε στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Ανδρούτσος υπενθυμίζουμε πως μετράει και δύο γκολ με Βέστερλο και Λεβαδειακό στα φιλικά λίγο πριν αρχίσει η σεζόν.

Και οι τρεις είναι υπέροχοι και φωτίζουν το μέλλον της μεγαλύτερης ομάδας στην χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button