ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Μανωλάς θα μείνει μαζί μας»

160924

Ξεκάθαρος ότιο διεθνής στόπερ θα συνεχίσει στη Ρόμα παρουσιάστηκε ο προπονητής των «τζιαλορόσι» Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στο όργιο φημων, που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να εγκαταλείπει σύντομα τη Ρώμη για άλλες Πολιτείες και συγκεκριμένα την Premier League, παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Με αφορμή το γεγονός ότι οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι «σφάζονται» στα …πόδια του πρώην άσου του Ολυμπιακού, ο τεχνικός της Ρόμα φρόντισε να δώσει μία άλλη διάσταση στο …σίριαλ του καλοκαιριού.

Τουλάχιστον από τη πλευρά, που επιθυμεί η Ρόμα… Ο Ιταλός τενχικός τόνισε ότι ο 25χρονςο στόπερ θα εξακολουθήσει και τη νέα σεζόν να φιγουράρει με τη φανέλα των «τζιαλορόσι»

«Ο Μανωλάς είναι καλός παίκτης, όπως υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες και είναι φυσιολογικό πως το όνομά του θα ακουστεί στη μεταγραφική αγορά. Πράγματι, κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο», ανέφερε ο αρχικά ο προπονητής των Ρωμαίων, για να προσθέσει

«Αλλά οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες, άρα δεν υπάρχουν θέματα. Γιατί λοιπόν να μην αναφερθούμε στα θέματα του ρεπορτάζ και όχι σε προβλήματα που δεν υπάρχουν; Ο Μανωλάς θα μείνει μαζί μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button