Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρίμ τα βάζει δύο-δύο! (Videos)

To δεύτερο φετινό του «δίγκολο» στην Super League πέτυχε ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού, οδηγώντας τους πρωταθλητές σε ισάριθμες νίκες με Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Στο πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκει ο Ολυμπιακός τον παίκτη, που έχει σε έντονο βαθμό το γκολ στις …φλέβες του και οδηγεί επιθετικά την ομάδα.

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο διεθνής Ιρανός φορ αναδείχθηκε σε κορυφαία φυσιογνωμία για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 27χρονος άσος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Τάκη Λεμονή, αφού στο 62’ πήρε τη θέση του ύρος Τζούρτζεβιτς και με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο 80’ και στο 94’ οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην πολύ σημαντική νίκη με 3-1, που έφερε τον Θρύλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, αυτό το «δίγκολο» ήταν το δεύτερο φετινό για τον Καρίμ Ανσαριφάντ στην Super League, αφού είχε προηγηθεί το διπλό του …χτύπημα απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Πανιώνιο, στο συγκλονιστικό ματς της Νέας Σμύρνης, που είχε διεξαχθεί για την έβδομη αγωνιστική και είχε βρει τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το «χορταστικό» 3-4

Aς τα θυμηθούμε στα παρακάτω videos

https://youtu.be/2jNBmB7zOu4

 

https://youtu.be/GvIYA3WGmwY

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button