ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καπίνο κερδίζει τα γάντια βασικού

kapino

Ο 22χρονος διεθνής πορτιέρο θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάτω από την εστία του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις με την Χάπολε Μπεερ Σεβά.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το ..στοίχημα του βασικού πορτιέρο φαίνεται να κερδίζει κατά κράτος ο Στέφανος Καπίνο.

Όπως προκύπτει από το ρεπρτάζ, οι πολύ καλές εμφανίσεςι του 22χρονου διεθνούς τερματοφύλακα, φαίνεται να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος προτίθετια να του εμπιστευθεί θέση κάτω από την ερυθρόλευκη εστία, αρχής γενομένης από τις επερχόμενε ςκρίσιμες αναμετρήσεις εμ την Χάποελ Μπεερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League!

Από την έναρξη της θερινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο νεαρός πορτιέρο έχει δείξει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, ώστε να καλύψει επάξια το κενό, που άφησε η παραχώρηση του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ.

Δουλεύει σκληρά στιςπροπονήσεις και με τον ζήλο, αλλάκαι τις θετικές του εμφανίσεις στα μέχρι τώρτα φιλικά δείχει να κερδίζει επάξια το στοίχημα του φετινού βασικού τερματοφύλακα.

Διαθέτει το ταλέντο αλλά ταυτόχρονα έχει τις υψηλές φιλοδοξίες και τα ηγετικά χαρακτηρισιτκά να σταθεί επάξια κάτω από τα γκολπόστ των πρωταθλητω΄ν Ελλάδα ςκαι να φανεί αντάξιςο της εμπιστοσύνης, που του έχου δείξει όλοι στον Θρύλο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button