ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Ο καλός Ολυμπιακός κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα!»

Στην αντίδραση και το πάθος που έβγαλαν οι απίκτριές του απέδωσε ο Χάρης Παυλίδης τα αίτια του επιβλητικού 16-6 του Ολυμπιακού επι της Βουλιαγμένης. 

Άστραψε και … βρόντηξε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού συντρίβοντας με 16-6 την Βουλιαγμένη στο «Παπαστράτειο» πανηγυρίζοντας την τέταρτη φετινή της νίκη στις πέντε συνολικά αναμετρήσεις της κόντρα στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Χάρης Παυλίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στον θιγμένο εγωϊσμό των παικτριών του και την αντίδραση που έβγαλαν στην πισίνα μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης στον Λαιμό:

«Ήταν αναμενόμενο το σημερινό αποτέλεσμα. Μετά την άσχημη εμφάνιση που κάναμε την Τετάρτη και ο εγωισμός μας ξύπνησε και καταλάβαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν γίνονται όλα από μόνα τους, βγάλαμε αντίδραση, παίξαμε καλά και είχαμε τρομερό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ο κακός Ολυμπιακός μπορεί να χάσει κιόλας».

Ελ. Πλευρίτου: «Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα»

Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σήμερα είχαμε την καλύτερη απόδοση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.  Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη πάντα θα είναι δυνατά. Η διαφορά στο σημερινό ματς ήταν ότι μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα από την αρχή και το πρώτο δευτερόλεπτο ξέραμε τι θα κάνουμε και που θα το κάνουμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην αρχή. Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την απόδοσή μας».

Σταματοπούλου: «Δείξαμε την ποιότητά μας»

Από την πλευρά της η Ιωάννα Σταματοπούλου τόνισε τα εξής: «Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας και την ποιότητα των παικτριών που έχουμε. Προσωπικά προσπάθησα πολύ για να μου έχουν και εμπιστοσύνη οι συμπαίκτριες μου αφού αν δεν έχεις καλή άμυνα δεν μπορείς να έχεις καλή επίθεση. Πιστεύω ότι βοήθησα και εγώ από την πλευρά αλλά και όλο το σύνολο της προσπάθειας ήταν εξαιρετικό σήμερα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button