ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Ο ιταλικός Τύπος και η… μουσική υποκλίθηκαν στον Θρύλο (vid)

Από το Σάββατο η τεράστια ερυθρόλευκη αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο ανδρών. Όπως ήταν φυσικό, για εμάς ήταν ένα γεγονός που θα θυμόμαστε για πάντα αφού το ζήσαμε με ένταση και πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας το τεράστιο αυτό κατόρθωμα. Ακόμα περισσότερο το χάρηκαν αυτοί που βρέθηκαν στις κερκίδες της πισίνας στην Γένοβα, στο πλευρό των θρυλικών ηρώων του ερυθρόλευκου πόλο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, εμείς είμαστε στους… εφτά ουρανούς και ο αντίπαλος δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την ανωτερότητα του Θρύλου και το μεγαλείο του κόσμου του. Και λέγοντας αντίπαλος αναφερόμαστε στους ιταλούς συναδέλφους, οι οποίοι αφιέρωσαν πολλά χτυπήματα στα πληκτρολόγιά τους και έριξαν πολύ μελάνι στις εφημερίδες τους για να περιγράψουν αυτό που είδαν σε πισίνα και εξέδρα.

“H Προ Ρέκο ηττήθηκε στον τελικό αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό της Κύπελλο παραδίδοντάς το στον Ολυμπιακό” αναφέρει η ιταλική “Il Secolo d’ Italia” και μέσα είχε και ξεχωριστό κομμάτι για τους ερυθρόλευκους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην Ιταλία.

“Μια γεμάτη χρώματα κερκίδα που φιλοξένησε του Έλληνες φιλάθλους υποστηρικτές του Ολυμπιακού” ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στο ρεπορτάζ έγινε ακόμη πιο εκτενής αναφορά για την “τρέλλα” που είχαν! Αυτό το ξέρουμε βέβαια πολύ καλά μιας και το τραγουδάμε κάθε Κυριακή (Θρύλε η τρέλλα που με πιάνει!!!)!

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλη η πόλη εκείνο το βράδυ και μέχρι να αποχωρήσουν και οι τελευταίοι εκδρομείς της Γένοβα έζησε σε ρυθμούς Ολυμπιακού! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο φίλος μας ο μουσικός που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που για χάρη των ερυθρόλευκων φιλάθλων προσάρμοσε το ρεπερτόριο του σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και άρωμα Πειραιά!

Αυτά τα ολίγα, όχι για κανέναν άλλο λόγο. Εμείς το μεγαλείο του Θρύλου το ξέρουμε πολύ καλά. Απλά δεν το ξέρουν, ή δεν θέλουν να το ξέρουν κάποιοι που το Σάββατο το πρωί δεν έκριναν και… απαραίτητο να αναφέρουν στην πρώτη τους σελίδα των εφημερίδων ότι η ομάδα έφτασε στον τελικό!

*Τη φωτογραφία και το βίντεο απέστειλε στο Redaroume ο φίλος αναγνώστης Δημήτρης Χίσσας και τον ευχαριστούμε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button