ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος ΔΕΝ λυγίζει!

Ο ενορχηστρωμένος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού καλά κρατεί.   Εχουν στριμώξει οι “εξυγιαντές” τον Θρύλο στα σχοινιά και τον χτυπάνε αλύπητα. Με ότι μέσο υπάρχει, αλλά είναι τόσο ανόητοι που δεν καταλαβαίνουν ότι ο Θρύλος και ο κόσμος του δεν λυγίζουν εύκολα. Γράφει ο Redistas.

Oι απέναντι έχουν ξεσαλώσει για τα καλά. Πανηγυρίζουν για την…εξυγίανση την οποία την ονειρεύονταν λέει στον ύπνο τους, κάνουν λόγο για μη ανοχή του 50-50 και άλλα ωραία με τα οποία είμαι σίγουρος πως και οι ίδιοι που τα γράφουν όταν τα διαβάζουν θα αναρωτιούνται τι χαζομάρες γράφουν .

Ωραία εξυγίανση ρε.  Με γκολ οφσάιντ πέντε μέτρα, με τιμωρίες εναντίον του Ολυμπιακού την ώρα που τα ΠΑΟΚΙΑ αλωνίζουν σε όλη την Ελλάδα και κάπου εκεί έχεις και τον “Τίγρη” να ζητάει από τον Περέιρα το 50-50. Γιατί άραγε;Φοβάται και εκείνος μην πέσει θύμα η ομάδα του της …εξυγίανσης;

Ακούστε να δείτε παλικάρια. Εσείς που νομίζετε ότι θα λυγίσετε τον ΓΙΓΑΝΤΑ του Ελληνικού αθλητισμού απολαύστε τη νίκη σας για το πρώτο ημίχρονο γιατί μετά θα έχουμε ανατροπές και θα μυξοκλαίτε. Τα 9 πέτρινα χρόνια  που κάνατε κουμάντο δεν θα ξανάρθουν και ο Ολυμπιακός δεν θα λυγίσει. Και μη βάζετε ρε στο στόμα σας τον κόσμο του Ολυμπιακού λέγοντας ότι είναι εναντίον της διοίκησης. Πικραμένος είναι ο κόσμος και μέσα στην πίκρα του θα πεί και κάτι βαρύ.. Εμείς θα τα βρούμε μέσα από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  μας και κάνοντας ένα διάλειμμα θα επιστρέψουμε.  Εσείς πανηγυρίστε τον ψεύτικο τίτλο που θα πάρετε, όποιοι και αν το πάρετε, αλλά σας το ξαναλέμε. Εμείς θα ξαναγυρίσουμε…Και αυτή τη φορά δεν θα είναι 7 σερί πρωταθλήματα αλλά ακόμα περισσότερα, γιατί μετά από αυτά που κάνετε πεισμώνετε πιο πολύ τον ηγέτη του Θρύλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button