ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ασφαλής (προς το παρόν) Σφαιρόπουλος και οι ανασφαλείς ξένοι

Μέσα σε διάστημα έξι ημερών, ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη συντριβή αυτή τη φορά από την Χίμκι ενώ είχε προηγηθεί η Μπασκόνια. Εύλογα καταλαβαίνει κανείς πως στην ομάδα και επίκεινται εξελίξεις.

Οι Πρόεδροι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έξαλλοι όχι τόσο πολύ με την ήττα, αλλά με την κάκιστη εικόνα που έβγαλαν συγκεκριμένοι παίκτες. Αυτό είναι κάτι που δεν συγχωρούν και γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το απόγευμα στο ΣΕΦ αναμένεται να περάσουν από εκεί οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν θα περιοριστούν σε παρατηρήσεις ή θα υπάρξουν και άλλα μέτρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ασφαλής μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον… Ευθύνες του επιρρίπτονται σε ότι αφορά τη διαχείριση της κατάστασης και την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Αλλά θέμα για αντικατάστασή του δεν υφίσταται ακόμα εκτός κι αν συνεχιστούν τα στραβοπατήματα, οπότε παρουσιαστούν νέα δεδομένα.

Σε πραγματικά δύσκολη θέση από τον προπονητή είναι κάποιοι ξένοι παίκτες. Οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Χόλις Τόμπσον παρά τα μεγάλα τους συμβόλαια δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και έχουν μείνει μόνο… οι περγαμηνές! Πρόοδος στην ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί από πλευρά τους, συνεπώς η θέση τους είναι δύσκολη.

Βέβαια το να αντικατασταθούν είναι… μια κουβέντα! Ο Ρόμπερτς έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με 1 εκατ. δολάρια το χρόνο, ενώ ο Τόμσον αμείβεται με 600.000 δολλάρια έχοντας υπογράψει για έναν χρόνο και μάλιστα χωρίς οψιόν.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, και όλοι αντιλαμβανόμαστε το γιατί, με τους Μιλουτίνοφ, ΜακΛίν και Στρέλνιεκς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button