ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος»

Το στίγμα του για τον όμιλο, που κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League έδωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρής Βλάχος.

Στον ισορροπημένο όμιλο, που κληρώθηκε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού  στο Champions League συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και προβλέπεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικός, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι προβλέπεται να γίνουν πολύ σημαντικές μάχες.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν φέτος η γηπεδούχος ομάδα είναι και το φαβορί. Αυτή είναι η Προ Ρέκο, οπότε δεν παίζει μεγάλο ρόλο αν θα είσαι μαζί της η οχι, ακόμα και στον όμιλο να είσαι της Ρέκο, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση, του ομίλου οπότε φέτος δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Απλά οι δυο ομίλοι είναι πολύ διαφορετικοί νομίζω οτι ο όμιλος μας είναι με τέσσερις καλές ομάδες οι οποίες, είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο ενώ ο άλλος όμιλος είναι απλά δυο που είναι η Ρέκο και η Ζόλνοκ, οι άλλες είναι υποδεστερες πιστεύω οτι έχουν μια ανισορροπία οι δυο ομιλοι, και αν υποθέσουμε οτι θα μπούνε και άλλες δυο ομάδες που σίγουρα η μια απο τις δυο θα είναι μια Ουγγρική μια εκ των Εγκερ η ΟΕΣΙ, αυτές που είχαμε αντιμετωπίσει περισυ πιστεύω οτι θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Δεν είναι από τις καλύτερες κληρώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν απλά οι θέσεις πλέον είναι τέσσερις  και οι πιθανότητες είναι πλέον πιο πολλές αλλά και πάλι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο μεγάλος»”

– Ουσιαστικά έχουμε δυο γνωστές ομάδες την Γιουγκ και την Μπαρτσελονετα και οι υπόλοιπες δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό και δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ Ανόβερο και Ντιναμό

«Η Ντιναμό Μόσχας είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάρει τρεις  Σέρβους πρώτης γραμμής από την Εθνική ομάδα και έχει και 4 -5 καλύτερους Ρώσους διεθνείς πολύ καλή ομάδα, είναι η πρώτη Ρωσική ομάδα που μπαίνει στους ομίλους  και νομίζω οτι θα την ξέρουμε καλά από του χρόνου. Το Ανόβερο είναι η ομάδα η οποία έχει πάρει τα 2 επόμενα Final, είναι μια Γερμανική ομάδα που έχει πάρει 8-9 ξένους παίκτες, σέρβους διάφορες εθνικότητες, σίγουρα θα παίξει τον δικό της ρόλο στον όμιλο και σίγουρα δεν μπορείς να την αγνοήσεις για αυτό και είπα και πιο πριν οτι ο όμιλος μας είναι μπερδεμένος μπορεί τα ονόματα σαν ονόματα να μην τα ξέρουμε να έχουν εμφανιστεί τώρα αλλά τις ομάδες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις»

– Για την Παρτιζάν που θα παίξει τον δικό της ρόλο στον όμιλο και φέτος ο Ολυμπιακός την συναντά μπροστά του:

« Δεν νομίζω οτι έχουν την ίδια απήχηση το ποδοσφαίρο και το πόλο σε αυτά τα θέματα, η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα από τις πιο ιστορικές ομάδες στο χώρο μας αλλά δεν είναι τόσο δυνατή είναι μια νέα παιδιά δεν νομίζω οτι θα έχουμε προβλήματα και θέματα όσο για τα οπαδικά και αυτά εγώ, δεν μαρέσει να το συζητάω, δεν είναι από τους δυνατούς αντιπάλους μας»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button