ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΧΙ άλλη Λευκή Πετσέτα

Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα  που μας “καίει” και δεν είναι άλλο από το μπάσκετ.  Χάθηκε το Πρωτάθλημα, ένα ακόμα,  και πλέον πρέπει να παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις προκειμένου να σταματήσει αυτή  η αηδία πια  που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια στον άθλημα του “Φάρου”  που λίγοι τολμάνε να κρίνουν. Γράφει ο Redistas

Θα πρέπει να καταλάβουν οι Αδερφοί Αγγελόπουλοι, που έχουν κάνει σημαντικά πράγματα  και σπουδαίες επενδύσεις – ρίχνοντας τα χρήματα τους στο μπάσκετ- ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να χτυπήσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.   ΔΕΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ να συνεχιστεί αυτό το άνευ προηγουμένου σφάξιμο εις βάρος του Ολυμπιακού. ΔΕΝ γίνεται να παίζεις τελικούς με σημαδεμένες τράπουλες και διαιτητές που όχι μία,ούτε δύο ,ούτε τρεις σε έχουν σφάξει χωρίς αναισθητικό.  Επειδή εκείνοι έχουν τα γένια αλλά και τα χτένια  πρέπει να αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ  και όχι ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ όπως το έχουν κάνει μέχρι τώρα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

Από την άλλη, τρελαίνομαι με τους πατάτακο-σελφάκιδες  που πάνε στο Σεφ, μόνο στα ντέρμπι της Ελλάδας, άντε και σε κάποια στην Ευρωλίγκα  και μετά βγαίνουν στο FB  και γράφουν   “Να φύγουν οι Αγγελόπουλοι  και να έρθει ο Μαρινάκης”. Είναι οι ίδιοι που πάνε στο Καραισκάκη  και όταν ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει ή χάνει ένα πρωτάθλημα στην 7ετία βρίζουν τον Μαρινάκη  και του φωνάζουν “Πούλα . Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό” .Στην επιτυχία όμως, Προεδράρα ο Μαρινάκηςσ, μάγκες οι Αγγελόπουλοι.

Καλό θα είναι εσείς της Κριτικής να είστε κοντά στην ομάδα ΠΑΝΤΟΥ και να αγαπάτε την ομάδα και στις καλές και τις κακές στιγμές. Και ειδικά στις κακές είναι που  μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ η ομάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι σε όλα τα επίπεδα του χρόνου η ομάδα θα είναι διαφορετική .ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .

ΥΓ: ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ

ΥΓ2: Θέλει υπομονή και για το ποδόσφαιρο

ΥΓ3: Ολυμπιακός στα εύκολα -ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ στα δύσκολα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button