ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες»

Την απαιτούμενη προσοχή στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας συνέστησε η Ναντζέγια Μαλασάι.

 

Στην μάχη των πλέι – οφ στην Α1 ρίχνετια η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας λίγες ημέρες πριν τον πρώτο τους ιστορικής σημασίας τελικό στο Challenge Cup κόντρα στην Μπούρσασπορ φιλοξενούν την ιδιαίτερα ανταγωνισιτκή ομάδα των Κυκλάδων και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη, που θα τις φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ναντζέγια Μαλασάι, στις δηλώσεις της συνέστησε προσοχή κι αυξημένη συγκέντρωση, ώστε ο Ολυμπιακός να ανοίξει το σκορ στη μάχη των πλέι – οφ:

«Σίγουρα το μυαλό όλων μας βρίσκεται στον πρώτο τελικό με την Μπούρσα. Ένα τόσο μεγάλο γεγονός είναι πολύ δύσκολο να μην το σκεφτόμαστε από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Ωστόσο επειδή προηγείται το παιχνίδι με τον Α.Ο. Θήρας οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες για να μην αντιμετωπίσουμε κάποια έκπληξη. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο για να έχουμε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πριν από τους δυο ευρωπαϊκούς τελικούς που θα παίξουμε με την Μπούρσα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button