ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουότερς για Θρύλο! (Video)

Ο Αμερικανός γκαρντ της Καντού και γνωστός από την περυσινή του θητεία στον Άρη φέρεται να βρίσκεται στους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την εύρεση του αντί – Χάκετ.

 

Το όνομα του Ντόμινικ Ουότερς φέρεται να προστίθεται στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την αναζήτηση του αντί – Χάκετ.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Καντού, ο οποίος έχει «συστηθεί» στα γήπεδα της χώρας μας πέρυσι από την θητεία του στον Άρη, ξεχωρίζει για τις αμυντικές του ικανότητες και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Είναι πιο κοντάς από τον Ντάνιελ Χάκετ  (σ.σ. έχει ύψος 1,85 μ.), ενώ έχει την ικανότητα να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και να συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του παιχνιδιού, προκαλώντα ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Πραγματοποιεί φέτος αρκετά καλή σεζόν στην Καντού, με τη φανέλα της οποίας μοιράζει κατά μέσο όρο 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, ενώ είναι εξαιρετικόςκαι στο σκοράρισμα, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν οι 14,6 πόντοι, που έχει να επιδείξει ανά παιχνίδι, ενώ έχει να επιδείξει ποσοστό ευστοχίας 40% (12/30) στα σουτ τριών πόντων. Γενικότερα, ο Ουότερς διαθέτει όλο εκείνο το «πακέτο», ώστε να ενισχύσει σημαντικά τον Ολυμπιακό ως αντί – Χάκετ

Ακόμη ένα σημείο, που καθιστά την περίπτωσή του Ουότερς ως ιδιαίτερα ελκυστική για τους «ερυθρόλευκους» αφορά το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται με κάποιο «μπάι άουτ» από την Καντού.

Το σίγουρο, είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι πρωταθλητέ ςΕλλάδας ενδέχετια να εντείνουν τις ενέργειές τους για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να ενισχυθούν και στις θέσεις των ψηλών…

https://youtu.be/30C9iXuWqbk

Σχετικά Άρθρα

Back to top button