ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Οταν αποφασίσουν ας πουν

 Μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν ή για καλύτερα δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον Παναθηναϊκό. Ενώ μέχρι εχθές ζήταγαν επανάληψη της αναμέτρησης, με μια νέα άκρως προκλητική ανακοίνωση τα ανατρέπουν όλα.

Οι πράσινοι λοιπόν εν μια νυκτί άλλαξαν γνώμη πως φαίνεται γιατί μάλλον είδαν κατάλαβαν ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα και αποφάσισαν ότι καλύτερα είναι να επαναληφθεί ο αγώνας με τις ίδιες συνθήκες  και από το 13-11 του ταιμ μπρεικ

..

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί  στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε  λοιπόν  να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο  13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…»

Τώρα εμείς τι να πούμε τα συμπεράσματα δικά σας εκείνο πάντως που καταλάβαμε είναι οτι μάλλον κατάλαβαν ότι δεν τα βγάλουν πέρα με τα λιοντάρια του Θρύλου και κάνουν λίγο…..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button