Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομπράντοβιτς πονάς και φταίει ο Πειραιάς!

Για 28η φορά στην καριέρα του ο Σέρβος προπονητής έφυγε από το ΣΕΦ με σκυμμένο το κεφάλι, προσκυνώντας το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

 

Τις εκπληκτικές του επιδόσεις απέναντι στις κατά καιρούς ομάδες του Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς, που επισκέπτονται το ΣΕΦ, διεύρυνε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (29/12).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρά τις απουσίες των Γιώργου Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη και φυσικά του μόνιμα τραυματία Ντάνιελ Χάκετ μπήκαν με το μαχαίρι στα … δόντια στο παρκέ του ΣΕΦ κι έπιασν τους αντιπάλους τους από τον λαιμό, αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ και στα δύο μέρη του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός  δείχνοντας χαρακτήρα πρωταθλητή Ευρώπης και με σύμμαχο τον εκπληκτικό του κόσμο, υπέταξε την Φενέρμπαχτσε με 71-62, αναγκάζοντας τον … μπλαζέ Σέρβο προπονητή στην 28(!) (σ.σ. ναι καλά διαβάσατε) ήττα του στο φαληρικό στάδιο στις 43 συνολικά επισκέψεις του με Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε σε όλες τις διοργανώσεις!

Ίσως αυτή η άσχημη παράδοση, που έχει να επιδείξει όταν επισκέπτεται την πύρινη έδρα του Ολυμπιακού να … ευθύνεται για τις ακραίες ως γραφικές του αντιδράσεις, όπως επίσης και για το έντονα μελιτζανί χρώμα, που σκίαζε το πρόσωπό του!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button