ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Χωρις να περιμένουμε “ριζικές” αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16/09, 20:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτινς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμη, διότι τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν πολλοί παίκτες από του Ρέντη λόγω των εθνικών ομάδων.

Σήμερα και αύριο ωστοσο πρόκειται να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του, αλλά με βαση τα οσα μας εχει συνηθίσει, δε μοιάζει να θέλει να προβεί σε πολλές αλλαγές.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη πεπατημένη, ο Γιαννιώτης θα είναι τέρμα, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές «παίζουν» για δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Βούκοβιτς, Μιράντα και Μεριά είναι οι διεκδικητές.

Την ίδια στιγμή, αν δείξουν σε καλή κατάσταση οι Μπουχαλάκης-Καμαρά θα έχουν το πρώτο λογο για τον άξονα. Τα ευχάριστα ειναι πως ο Γκιγιέρμε είναι ετοιμοπόλεμος και το ίδιο λέμε και για τον Νάτχο, ο οποίος έπαιξε 90 στο φιλικό του Ισραήλ με τη Β. Ιρλανδία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τους Τσιμικα και Ομάρ, οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Γκερέρο ενδέχεται να συμπληρώσουν το παζλ της Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button