Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας της Ελλάδας!» (Videos)

b4ac33f6fe81d54ed9a9247555ae868c_l

Την «τρέλα» του για τον Θρύλο φανέρωσε για ακόμη μία φορά ο τεράστιος Μάρκο Πάντελιτς.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το έντονο συναισθηματικό του δέσιμο με τον Ολυμπιακό εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο παλαίμαχος-πλέον διεθνής Σέρβος στράικερ, ο οποίος λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Θρύλου στη διάρκεια της τριετίας (2010-2013) όπου τίμησε την φανέλα με τον «δαφνοστεφανωμένο έφηβο», κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα 2011, 2012, 2013 ) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2012, 2013), σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Vice», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο, τον οποίο δεν δίστασε να χαρακτηρίσει Ερυθρό Αστέρα της Ελλάδος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς:

«Μετά τον Άγιαξ είχα μία γενναιόδωρη προσφορά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν ήθελα να πάω εκεί. Δεν μπορούσα να φανταστώ να αγωνίζομαι στην Τουρκία. Κι αντί να πάω στη Μαύρη Θάλασσα, επέλεξα τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα της Ελλάδας.

Η πρώτη φορά που έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν όταν ήμουν περίπου 16-17 ετών. Ήμασταν οι φιλοξενούμενοι στο παλιό Καραϊσκάκη και θυμάμαι ότι ήμουν φοβισμένος, όπως κι όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή και το θεωρώ φυσιολογικό συναίσθημα, καθώς υπήρχαν στις κερκίδες οι… τρελοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Όταν κάναμε προθέρμανση κι άρχισε μία βροχή από κέρματα -τότε στην Ελλάδα είχαν νόμισμα τη δραχμή (γέλια)- κάποια στιγμή είδα να πέφτει κι ένα ρολόι και σκέφτηκα «τι γίνεται εδώ πέρα;». Χάσαμε με 1-0, αλλά αυτή η εμπειρία μου έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη.

Μετά από 10 χρόνια πήγα στον Πειραιά με τη Χέρτα και τότε ο Ολυμπιακός έπαιζε στο νέο Καραϊσκάκη. Θυμάμαι φτάσαμε στο γήπεδο με το πούλμαν κι εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου ‘’Μάρκο μία μέρα πρέπει να παίξεις σε αυτή την ομάδα και να μείνεις εδώ για 2-3 χρόνια. Μπορείς να κλείσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό και να δώσεις κάθε ικμάδα της ενέργειας που έχεις γι’ αυτή τη λατρεμένη ομάδα!’».

Απολαύστε τον μοναδικό Μάρκο Πάντελιτς στα πεπραγμένα του με την φανέλα του Ολυμπιακού!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button