ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ολυμπιακός καλεί Άνγκα» (Videos)

114324

Στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεν Γκάλεν σύμφωνα με δημοσιεύματα ελβετικών Μέσων ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η ενίσχυση της οπισθοφυλακής αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεταιότητες για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Σύμφωνα με αναφορές ελβετικών Μέσων ενημέρωσης το όνομα του Μάρτιν Άνγκα έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Με βάση δημοσίευμα του «Fm1today.ch» ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεν Γκάλεν βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου με τον Ολυμπιακό και την Γάνδη να ερίζουν για την απόκτησή του.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η πλευρά του παίκτη φέρεται να έχει ζητήσει από τον προπονητή της Σεν Γκάλεν να μη φορέσει το περιβραχιόνιο στο φιλικό με την Καϊζερσλάουτερν, Κάτι, το οποίο  μαρτυρά το γεγονός ότι διάγει τις τελευταίες του ημέρες στην ελβτική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότιο 22χρονος στόεπρ έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην Άρσεναλ, για να συνεχίσει την καριέρα του σε Νυρεμβέργη, Μόναχο 1860 και Σεν Γκάλεν.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω videos ορισμένα από τα κατορθώματα του Μάρτιν Άνγκα

https://youtu.be/edZvJhaYqK8

 

https://youtu.be/uVp6uqcTDk4

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button