ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοι μια γροθιά για νέο ρεκόρ!

Ξεπέρασαν τις 16.000 οι κάρτες διαρκείας που έχουν διατεθεί με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Ο πύρινος λαός του Θρύλου στο πέρασμα των χρόνων αποτελεί την ασπίδα της ομάδας και την βάση που εμπνέει τους παίκτες να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και να σαρώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, γράφοντας ιστορία!

Τα πρώτα σημάδια γραφής, αλλά και η ουσιαστική ενίσχυση της νέας ομαδάρας των πρωταθλητών Ελλάδας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας οι οποίοι σπεύδουν να αγοράζουν σε πυρετώδεις ρυθμούς κάρτες διαρκείας, προσδοκώντας να κρατήσουν μία μόνιμη θέση στον ποδοσφαιρικό Ναό της χώρας.

Μάλιστα, όπω γνωστοποίησαν οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) ήδη 16.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν γίνει «καπνός» με τον κόσμο του Θρύλου να αποδεικνύει την στήριξή του στην ομάδα που λατρεύει παθολογικά!

Με άλλα 800 διαρκείας ο Ολυμπιακός θα ισοφαρίσιε την περυσινή του επίδοση και με δεδομένο ότι ακολουθούν οι καθοριστικές αναμετρήσεις με την Ριέκα για τα πλέι – οφ του Champions League δεν θα πρέπει καθόλου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καταρριφθεί το ρεκόρ των 21.300 διαρκείας που κατέχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη σεζόν 2015-16!

Όλοι μια γροθιά λοιπόν για τον Θρύλο που ονειρεύμαστε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button