ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ»

Έκκληση στον κόσμο για στήριξη στην ομάδα στον αποψινό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ έδωσε μέσω των social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

 

Τη στιγμή που μετράμε λίγες ώρες από την διεξαγωγή του πρώτου καθοριστικού προημιτελικού Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. ο Κώστας Καραπαπάς, έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, αφού αρχικά έσπευσε να προειδοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας για τους … ύποπτους σκοπούς που εξυπηρετούν οι αντίπαλοι του Θρύλου, στην συνέχεια απηύθυνε έκκληση στον κόσμο για μαζική στήριξη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Το βράδυ στο Ναό είναι πολλοί αυτοί που έρχονται για να μας προκαλέσουν. Είμαστε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ και ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ απο αυτούς. Προστατέψτε την ομάδα μας γιατί απο εδώ και πέρα είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα σημαδεύουν την τιμωρία της έδρας μας ή αφαίρεση βαθμών ή όποια άλλη ζημιά μπορούν να κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Απόψε είστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά φρουροί του γηπέδου μας και της προσπάθειας που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟ8ΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ…»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button