ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολα για όλα για το “Μπρέικ”

Ισως το  πιο καθοριστικό παιχνίδι είναι αυτό που δίνει ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ στη “Ζαλγκίριο Αρένα” κόντρα στους Λιθουανούς.

Και αυτό γιατί αν καταφέρει να πάρει το διπλό, τότε ουσιαστικά θα ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας και θα αγχώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Γιασικεβίτσιους.

Oι Πειραιώτες θα πρέπει  να μην δώσουν το δικαίωμα στη Ζάλγκιρις  να ελέγξει τον ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά και παράλληλα να μη δοθεί ο κατάλληλος χώρος σε παίκτρες όπως ο Μιλάκνις, να μένουν ελευθεροι και να πυροβολούν έξω από τα 6.75.

Επίσης, ένα από τα σημαντικά “κλειδιά” του αγώνα θα έχουν να κάνουν με την συνεισφορά και άλλων παικτών σε άμυνα και επίθεση. Για το τελευταίο κομμάτι,πέρα του Σπανούλη, η ομάδα θα πρέπει να βρεί και άλλες λύσεις, όπως έγινε στο δεύτερο ματς της σειράς, ενώ στην άμυνα θα πρέπει να περιοριστεί και ο Μπράντον Ντέιβις που δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Πάνω από όλα όμως, η ομάδα  πρέπει να βγάλει πάθος και θέληση   απέναντι σε μία Ζάλγκιρις που δεν αποτελείται απο σταρ ,αλλά στρατιώτες έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη και να “καούν” στη φωτιά για τον προπονητή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button