ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολα για το Χάλκινο κοριτσάρες!!!!

Μόνο περηφάνια για την Εθνική ομάδα μπάσκετ η οποία έχασε από την Γαλλία με …. και αποκλείστηκε απο τον τελικό όπου θα αγωνιστεί απέναντι στο Βέλγιο.

Οι Γαλλίδες, που θα δώσουν το παρών για τρίτη φορά σε τελικό , είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ,παρά το ότι προηγηθήκαμε με 7-2 και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει πρόβλημα μέσα στο καλάθι  εκεί όπου οι Θηριώδεις παίκτριες  έκαναν τη διαφορά.

Η Μάλτση, δεν μπόρεσε να βρεί ρυθμό, δίνοντας λύσεις στην επίθεση, όπως και η Καλτσίδου και το 23-17 ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Και στην 2η περίοδο, οι Γαλλίδες φάνηκαν να ελέγχουν το ματς, αλλά η Ελλάδα έβρισκε τρόπο  να βρίσκεται κοντά στο σκορ (35-30).

Στην 3η περίοδο, τα κορίτσια μας έκαναν την  υπέρτατη αντεπίθεση και ισοφάρισαν σε 47-47 με τρίποντο της Καλτσίδου η οποία πήρε τη μπαγκέτα και πυροβολούσε αδιάκριτα.

Ωστόσο κάποια λάθη στην επίθεση μη συγκέντρωσης και κάποια ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών   έφεραν τη διαφορά στο +5 κάτι που έδωσε φτερά στις Γαλλίδες, οι οποίες με  ένα σερί 30-8 “γκρέμισαν”  τα όνειρα της Εθνικής..

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 5(1), Μάλτση 9(4/14 σουτ), Νικολοπούλου 5, Σωτηρίου 6(2), Κοσμά, Σπανού 8, Καλτσίδου 15(3), Χριστινάκη 5(1), Φασούλα 2

ΓΑΛΛΙΑ: Επουπά 11(1), Μιγιέμ 13, Σιάκ 7(10ριμπ.), Ντουμέρκ 1, Μισέλ 4, Αγιαγί 2, Σκρελά 2, Μίντ 2, Γιοάν 10(2), Σαρτερό 7(1), Αμάν 6, Τσατσουάνγκ 12(1)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button