Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ χρόνια τίτλων διακρίσεων, ρεκόρ! (Videos)

Συμπληρώνονται σήμερα οκτώ  χρόνια από την ημέρα, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός οδηγώντας τον σε μοναδικά ρεκόρ και συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την τεράστια αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού!

Συμπληρώνονται κιόλας οκτώ χρόνια από την ημέρα, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον τεράστιο Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, οδηγώντας τπον Θρύλο εκ του ασφαλούς σε συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων, ενώ το σημαντικότερο εκτόξευσε στα ύψη την δημοτικότητα της ομάδας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε από την πρώτη στιγμή και κατάφερε να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα, η οποία κάθε χρόνια σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και φέρνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Επί εποχής του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν υποκλιθεί στο μεγαλείο του Θρύλου μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια προσπάθεια που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος προσπαθεί καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, τον οποίο λατρεύει και έχει γιγαντώσει ποδοσφαιρικά, με τα κατορθώματά του να μνημονεύονται σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από σπουδαίος παράγοντας, ωστόσο, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Το απέδειξε με την τεράστια προσφορά αγάπης του προς τους πρόσφυγες, στους οποίους ο Ολυμπιακός μοιράζει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, ρούχα, αλλά και αθλητικά είδη.

Παράλληλα, έχει βοηθήσει έμπρακτα πάρα πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να το κάνει, γεμίζοντας με περηφάνια όλους τους Ολυμπιακούς αλλά και… όλους τους Ελληνες.

Επί ημερών του ο Ολυμπιακός ξέχωρα από την οικονομική του ευημερία και σταθερότητα έχει να επιδείξει πολλά αξιοζήλευτα ρεκόρ! Καταρχάς αποτελεί τον μοναδικό ως τώρα Πρόεδρο του Ολυμπιακού με το απόλυτο πρωταθλημάτων στα χρόνια που διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας (σ.σ έχει ήδη 7/7).

Μάλιστα την σεζόν 2015-16, ο Θρύλος έκανε  το αξιοζήλευτο «17 στα 17» καταρρίπτοντας το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι με τις αλλεπάλληλες νίκες από εκκίνηση σεζόν.

Επίσης με τη συγκεκριμένη επίδοση έσπασε το ρεκόρ επί Τροντ Σόλιντ με 16 σερί νίκες, ενώ όπως προαναφέρθηκε, κατακτήθηκε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από τον δεύτερο. Ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα τα ρεκόρ ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος της καρδιάς μας θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο και όλα δείχνουν πως με αυτόν στον τιμόνι, η ομαδάρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα συνεχίσει να κατακτά κι άλλα πρωταθλήματα.

Ας θυμηθούμε ορισμένες μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού και απονομές πρωταθλημάτων επί ημερών προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη!

https://youtu.be/kpe24JAqiwA

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button