Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι …Survivors του Θρύλου

 Δεύτερο ματς μετά την εποχή  Μπέντο και ακόμα ένα φυσιολογικό παιχνίδι και μία απόλυτα φυσιολογική προσέγγιση απο πλευράς του Βασίλη Βούζα που δείχνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ. 

Ο Βούζας, όπως ανέφερα και χτές, έφερε μία κανονικότητα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Βλέπεις και πάλι μία χαρά στα αποδυτήρια της ομάδας, και μία ισορροπία στους παίκτες που αγωνίζονται. Η είσοδος των Καμπιάσο-Τσόρι και Μάριν  στην ομάδα -πέραν του ότι έφερε  ικανοποιήση στον κόσμο –  έφερε και το κομμάτι της αγωνιστικής ανανένωσης  μιας και οι 3 ήθελαν να αποδείξουν  ότι κακώς έμεναν εκτός από τον προηγούμενο προπονητή. Και όχι άδικα.

Προσωπικά, στο ματς με τη Μπεσίκτας θα ήθελα να είναι στη διάθεση του προπονητή του και ο Τσόρι που όποιος είδε τις δηλώσεις του καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η ηγετική του παρουσία, όπως και του Καμπιάσο στην ομάδα.

Μέσα σε όλα και οι παίκτες παίζουν στις κανονικές τους θέσεις. Ο Ρέτσος, που δεν αποκλείεται να παίξει βασικός στην Τουρκία, αγωνίστηκε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού και δεν χαραμίστηκε απο εδώ και απο εκεί.Και είναι σημαντικό και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό να παίζει εκεί που πρέπει και μπορεί να βοηθήσει, άσχετα αν όπως πολλοί λένε , μπορεί να παίξει και σε ρόλο αμυντικού χαφ. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, το να παίξει εκεί που είναι η φυσική του θέση  είναι το πιο πρέπον και σωστό…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button