ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Τετάρτες του «φευγιού» του Γρηγόρη!

10455580_253583871501551_1051280732264960050_n

Το Redaroume σας υπενθυμίζει τις Τετάρτες που έχουν σημαδέψει τον Γρηγόρη Γεωργάτο με αφορμή τους αποχαιρετισμούς του «τρελού φαλακρού» από τον Ολυμπιακό.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ο Γρηγόρης Γεωργάτος από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον «Geo», ο οποίος αποχωρεί από το νευραλγικό πόστο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Πόστο το οποίο υπηρέτησε για έναν ακριβώς χρόνο κι ενώ είχε προηγηθεί μία άκρως επιτυχημένη θητεία στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γεωργάτος έχει συνδέσει άρρηκτα την παρουσία του ως παίκτης του Θρύλου με τις κατακτήσεις συνεχόμενων πρωταθλημάτων, διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία της απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο πέρασμα της τελευταίας 20ετίας.

Το Redaroume μπήκε στον κόπο να σας υπενθυμίζει ότι και η προηγούμενη «ηχηρή» αποχώρηση του «τρελού φαλακρού» από τον Ολυμπιακό, αλλά με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή κι όχι αυτή του τεχνικού επιτελείου, είχε γίνει επίσης Τετάρτη!

Και μάλιστα επίσης σε διψήφια ημερομηνία, όπου και οι δύο αριθμοί της ήταν ίδιοι! Κάτι αναλγοο με τη σημερινή ημερομηνία…

Για την σούπερ μεταγραφή του «τρελού φαλακρού» στην Ίντερ ο λόγος, που είχε ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου του 1999!

Με την πειραϊκή ΠΑΕ να καρπώνεται το μυθικό για την εποχή ποσό των 2.5 εκατ.ευρώ. Ποσό το οποίο αναδείκνυε την μεταγραφή του Γεωργάτου ως την πιο πολυδάπανη Έλληνα ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button