ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Οι σκέψεις Μπέντο και ο “Τελικός”

1545045Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Αστανά,την οποία υποδέχεται στο Καραϊσκάκη στις 22.05.

Τα πράγματα είναι απλά για τους Πειραιώτες. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ τους έφερε ένα βήμα πίσω και πλέον καλούνται να κερδίσουν το εν λόγω ματς για να κάνουν το πρώτο από τα 4 βήματα που χρειάζονται για την πρωτιά.

Με τον Μπέντο να αφήνει τον Μάριν εκτός αποστολής και  τον Φορτούνη να είναι εντός και έτοιμος να αγωνιστεί, τα …κουκιά απο τη μέση και μπροστά μοιάζουν μετρημένα..Φορτούνης 10αρι, Σεμπά αριστερά, Ελ Γιουνούσι  δεξιά και λογικά Ιντέγε μπροστά ,εκτός αν εν όψει ΠΑΟΚ και κούρασης του Νιγηριανού προκριθεί η λύση Καρντόζο.

Απο κει και πέρα, ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο ένας αμυντικός χαφ με τον Καμπιάσο  του οποίου η εμπειρία χρειάζεται σε τέτοια ματς να τον φέρνει στην Pole Position αντί του Μάρτινς,

Δεξί μπακ Φιγκέιρας, Μποτία ,Ντα Κόστα στην άμυνα και αριστερό μπακ ποιός; Ο Μπέντο σκέφτεται εκ νέου τον Ρέτσο, αλλά δοκίμασε και τον Βιάνα .70% Ρέτσο βλέπουμε και 30 τον Βιάνα. Τερματοφύλακας ο Λεάλι..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button