Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά του Μπέντο

TEAMΤο παιχνίδι με τον Πανιώνιο  πλησιάζει  για τον Ολυμπιακό και η προετοιμασία συνεχίζεται  σε αμείωτους ρυθμούς  με τον Πάουλο Μπέντο να έχει κάποια ερωτήματα. 

Ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνεται για να βρει την κατάλληλη ενδεκάδα που θα αφορά και στο κομμάτι του Rotation  μιας και μετά τη συμμετοχή με τις Εθνικές  ομάδες υπάρχει κούραση.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν οι περιπτώσεις των Ντα Κόστα -Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς. Ο Μαροκινός είναι σίγουρο ότι δεν θα δώσει το παρών, ενώ η κατάσταση του Νιγηριανού και του Σέρβου,  θα κριθεί στις προπονήσεις είτε σήμερα, είτε της Παρασκευής.

Ο Ιντέγε επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, την ώρα που ο Μπέντο βλέπει ακόμα τον Καρντόζο να μην είναι στο 100% , ενώ ο Πασιέντσια είναι ερώτημα καλό διότι  έχει να εμφανιστεί από το παιχνίδι με τη Λάρισα. Επίσης, άγνωστο είναι αν θα δώσουν  το παρών  οι Φορτούνης και Ντε Λα Μπέγια που υποφέρουν από τραυματισμούς.

Βέβαια, ο Πορτογάλος έχει ένα ικανό ρόστερ που μπορεί να καλύψει θέσεις απόντων με την ποιότητα που διαθέτει, ωστόσο ουδείς ξεχνάει ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ,αλλά και αυτό με την Αστασνά είναι κάτι σαν τελικοί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button