ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι σκέψεις Γκαρθία

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είναι το πρώτο δύσκολο τεστ του Οσκαρ Γκαρθία στον πάγκο των Πειραιωτών. Ο Καταλανός  έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την εν λόγω αναμέτρηση, έχει καταλάβει τη σημασία του αγώνα και δεν πρόκειται να προβεί ούτε σε τρίκ,ούτε σε ροτέισον.

Ο Γκαρθία δεν είχε πολλά να πεί στους παίκτες του Ολυμπιακού,παραπάνω απο αυτά που τους έχει αναφέρει  για τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του. Εχει “διαβάσει” το παιχνίδι της “Ενωσης” ,έχει δεί τις όποιες αδυναμίες της, ενώ αυτό που περιμένει είναι οι παίκτες του να μην αφήσουν κενούς χώρους στην αντίπαλο , η οποία θα προσπαθήσει να βγει σε αντεπιθέσεις.

Αυτό που ενόχλησε αρκετά τον Γκαρθία ήταν  κάποιες αμυντικές ενέργειες  των παικτών του που έδωσαν την ευκαιρία στην Ξάνθη να απειλήσει μία -δύο φορές στο παιχνίδι και σε αυτό το κομμάτι ζητά βελτίωση.

Στα της 11άδας, Ζιλέ και Μάριν θα δώσουν το παρών ως βασικοί με τον Γερμανό στα άκρα και τον Βέλγο παρτενέρ του Ρομαό με τον Ταχτσίδη να μένει στον πάγκο, ενώ ο Μποτία θα πάρει τη θέση του Σισέ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button