ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πριγκίπισσες της Ευρώπης!

Το εισιτήριο για τους «16» του Challenge Cup απέναντι στην περυσινή κάτοχο CSM Βουκουρεστίου «τσέκαρε» πανάξια και με πανηγυρικό τρόπο ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού νικώντας με 3-0 σετ και στη ρουμανική πρωτεύουσα.

Την σπουδαιότερη πρόκριση της ευρωπαϊκής της ιστορίας μέχρι την … επόμενη πανηγύρισε η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Οι κορίτσαροι του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επιδεικνύοντας καρδιά και στοιχεία πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, έκαναν επίδειξη ισχύος και στον επαναληπτικό της Ρουμανίας θριαμβεύοντας με 0-3 σετ (23-25, 20-25, 20-25) την CSM  Βουκουρεστίου και προκρίθηκαν πανάξια με δύο νίκες (σ.σ. και μάλιστα με 3-0!) στην φάση των «16» του Challenge Cup.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Λέφσκι Σόφιας με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην βουλγαρική πρωτεύουσα

Απέναντι στην περυσινή κάτοχο της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν πυγμή, μυαλό, αποφασιστικότητα, αλλά και ποικιλία περισσότερων λύσεων, δείχνοντας ικανές να φτάσουν πολύ ψηλά!

Μετά από τεράστια μάχη , ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ με 23-25 σε 27 λεπτά , φορτώνοντας με άγχος την πλευρά της ρουμανικής ομάδας η οποία σ’ εκείνο το σημείο χρειαζόταν τέσσερα σετ, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση.

Στο δεύτερο σετ, οι «ερυθρόλευκες» με τις Λαζάρεβιτς, Μαλασάι και Χίππε να παίρνουν τον κύριο όγκο των επιθέσεων έκαναν .. σμπαράλια την άμυνα της ρουμανικής ομάδας και το κέρδισαν με 20-25 σε 25 λεπτά, παίρνοντας από εκείνο το σημείο την τεράστια πρόκριση!

Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκες» απελευθερωμένες απέδωσαν διαστημικό βόλεϊ, βγάζοντας πολλές όμορφες συνεργασίες και το κατέκτησαν πανεύκολα με 20-25 σε 25 λεπτά, πανηγυρίζοντας μία μεγαλειώδη πρόκριση με δύο νίκες με 3-0 σετ!

Τα σετ: 23-25 (27’), 20-25 (25’), 20-25 (25’)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button