ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “παντελονάτοι” ζητούν και μια συγνώμη…

Απλά… Κυριακή φαίνεται πως ήταν για τον Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια τελευταίων λεπτών του αγώνα προκαλώντας την οργή κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου. Κι ενώ θα μπορούσε κάπως να “σώσει” αυτή του την ενέργεια, κάνοντας το πιο ανθρώπινο και το πιο “αντρίκειο” πράγμα στον κόσμο, να ζητήσει δηλαδή συγνώμη, ο Χιμένεθ όχι μόνο δεν έκανε αυτό, αλλά εξακολούθησε να παιζει με την λογική μας.
Στην συνέντευξη Τύπου, όχι απλά δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό, αλλά έβαλε και “πάγο” στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για αυτή του την χειρονομία.
«Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήταν άδικο να φύγουμε με μία ήττα και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Για το καλό του ποδοσφαίρου».
Αν λοιπόν, τον κύριο Χιμένεθ τον ενδιαφέρουν τα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν για το καλό του ποδοσφαίρου, ας αρχίσει από τον εαυτό του. Γιατί οι παντελονάτοι άντρες όταν έχουν κάνει το λάθος ξέρουν να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button