ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι παίκτες μου έδειξαν καρδιά, ποιότητα και αποφασιστικότητα!»


Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Champions League στάθηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Θοδωρής Βλάχος.Ο Ολυμπιακός έβγαλε τρομερά ψυχικά αποθέματα και όπλο την ποιότητα των παικτών του έφτασε στον θρίαμβο και την τιτάνια πρόκριση στον τελικό σε βάρος της Μπαρτσελονέτα

Στοιχεία, τα οποία σύμφωνα με τον προπονητή του Θοδωρή Βλάχο έκαναν τη πολυπόθητη διαφορά κόντρα στους Καταλανούς:

«Όταν δεχόμαστε μόλις τέσσερα γκολ σε έναν ημιτελικό είναι δύσκολο να χάσουμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ γιατί είχαμε καλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά είχαμε και κάποιες άτυχες ενέργειες. Ελέγξαμε σε όλο το παιχνίδι το ρυθμό, με πολύ προσήλωση σε ό,τι θέλαμε να κάνουμε και με ένα αμυντικό πλάνο, προσαρμοσμένο σε πολλά καλά ατού της Μπαρτσελονέτα. Είναι μια ομάδα πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και η αυτοπεποίθηση της ήταν στα ύψη, εν όψει αυτού του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Βλάχοςς συμπλήρωσε: «Οι παίκτες μου έδειξαν ότι η καρδιά μετράει, η ποιότητα μετράει, η αποφασιστικότητα μετράει και σήμερα (σ.σ.: την Παρασκευή) τα δείξαμε όλα αυτά όπως έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια του LEN Champions League Βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά δεν μένουμε εδώ. Αύριο (σ.σ.: το Σάββατο) είναι ένας μεγάλος τελικός, όλα τα μάτια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης θα είναι πάνω μας, θέλουμε να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε».

Με τον έμπειρο κόουτς να σημειώνει: «Είμαστε χαρούμενοι, άλλα έχουμε την εμπειρία του τελικού και δεν θα μείνουμε στους πανηγυρισμούς. Σε τρία χρόνια το να παίζεις δύο τελικούς Ευρώπης δεν είναι και μικρό πράγμα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button