ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι οπαδοί αγάπησαν τον Κάρολ!» (Video)

861110

Αποθεωτικά σχόλια για τον πολύπειρο Βορειοϊρλανδό διεθνή πορτιέρο που έγραψε τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό αφιερώνουν γερμανικά Μέσα ενημέρωσης.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένας από τους ξένους τερματοφύλακες, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό και λατρεύτηκαν από τον μοναδικό κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο Ρόι Κάρολ.

Ο 38χρονος διεθνής Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Ρόι Κάρολ έχει αρκετά highlights να επιδείξει υπερασπιζόμενος την εστία του Ολυμπιακού στο πέρασμα των δυόμιση ετών, που υπηρέτησε τα «ερυθρόλευκα (Ιανουάριος 2012- Ιο΄λυνιος 2014). Με πιο χαρακτηριστικά τα δύο πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις νοκ άουτ αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν στις 14 και 23 Φεβρουαρίου του 2012 στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League!.

Η ιστοσελίδα «tagesspiegel.de» έχει κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στον 38χρονο Βορειοϊρλανδό για το πώς κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του, το αφιέρωμα καταλήγει με την εξής φράση.

«Οι οπαδοί τον αγάπησαν». Και δεν έχει άδικο, καθώς ο Κάρολ αποτελεί μεγάλη φυσιογνωμία για τον Θρύλο.

https://youtu.be/1rAHKGz_ihg

Σχετικά Άρθρα

Back to top button