ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “ξεχωριστοί” του πρώτου φιλικού

Το πρώτο  φιλικό του Ολυμπιακού είναι πλέον παρελθόν  και σίγουρα μπορούν να βγούν κάποια, αλλά όχι ακόμα ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Πειραιώτες κέρδισαν μία ομάδα κατώτερων δυνατοτήτων  και σαφέστατα κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για τη νίκη.  Δεν μπορεί, όμως, κάποιος να μη σταθεί στον Καμαρά που μία λέξη μπορεί να τον χαρακτηρίσει. Ανεξάντλητος.  Ενας ποδοσφαιριστής που μπορείς να πεις ότι αν δουλευτεί και ο ίδιος βέβαια κάνει ότι πρέπει σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του. Ο μοναδικός που έπαιξε 90 λεπτα, πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι , που όμως οφείλει να δει και το κομμάτι του “αμύνομαι”. Με λίγα λόγια θέλει υπομονή ,θέληση και πολύ δουλειά για να γίνει ΚΑΙ αμυντικό φόβητρο.

Πάμε στον Βούκοβιτς . Ο Σέρβος δεν είναι τυχαίος παίκτης και το  έδειξε και στη Βερόνα, άσχετα αν οι Ιταλοί υποβιβάστηκαν . Προσωπικά, πέρυσι ,πιστεύω ότι αδικήθηκε. Είναι ηγέτης, αριστερούς στόπερ δεν θα βρεις πολλούς στην αγορά και στο κάτω -κάτω αξίζει να πάρει και την ευκαιρία του. Αλλωστε, φαίνεται ότι και αυτός είναι αρκετά πεισμωμένος.

Ο Μάνος είναι επίσης ένας παίκτης που θα …προβληματίσει τον Μαρτίνς, ευχάριστα πάντα.  Δεν είναι  ο έμπειρος, το όνομα του δεν κάνει …κλικ  γιατί δεν έχει στην κατάληξη του επωνύμου του -ιτς-αλντο-ινιο, αλλά σαφέστατα έχει κότσια. Ξέρει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και μπορεί να βοηθήσει. Ελληνας είναι ,σε καλή ηλικία, μπαρουτοκαπνισμένος από μία φοβερή σεζόν..

Γκερέρο..Εδειξε και αυτός καλά στοιχεία.Εβαλε δύο γκολ και συστήθηκε εξαιρετικά. Εβαλε λίγα γκολ στη Λεγκανιές, και αυτό θα τον κυνηγάει μέχρι να δείξει μέσα στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει.  Το σίγουρο είναι ότι σε αυτές τις πρώτες στιγμές με την “ερυθρόλευκη” αλλά και όσα έχουμε δει με την ομάδα του ,εύκολα τον χαρακτηρίζεις “τίμιο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button