ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι μάχες συνεχίζονται, ραντεβού στο ΣΕΦ!

Η πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Ιταλία απέναντι στην Αρμάνι ήδη έχει προκαλέσει πολλά και διάφορα σχόλια. Μεταξύ αυτών φυσικά δεν λείπουν και αυτοί που ισοπεδώνουν τα πάντα κάνοντας εν μέρει κριτική για την συνολική εικόνα των πρωταθλητών.

Αυτή η ομάδα που αγωνίστηκε στο Μιλάνο δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Ολυμπιακό που έχουμε δει βλέπουμε και θαυμάζουμε τα τελευταία χρόνια. Ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος με αποτέλεσμα την φυσιολογική ήττα από την ουραγό Αρμάνι Μιλάνο. Τελικά όμως αυτός είναι ο Ολυμπιακός ?
Φυσικά όχι. Είναι η ομάδα που μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές συγκινήσεις και περηφάνιας και γι αυτό καλό θα είναι την κριτική μας να την κάνουμε στο φινάλε , γιατί τότε κάνει ταμείο κάθε ομάδα και κρίνεται από τα τρόπαια που θα έχει στην συλλογή της. Ποιος από όλους εμάς θα κατακρίνει τον Σπανούλη τον Πρίντεζη τον Λοτζέσκη και τα άλλα παιδιά ποιος θα κατακρίνει την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση για ένα αγώνα όσο σημαντικός και αν είναι ? Κανείς και ο λόγος είναι απλός. Αυτή η ομάδα είναι ομάδα με αρχή μέση και τέλος με προγραμματισμό και στόχους.

Μπορεί να χάθηκε μια μάχη στο Μιλάνο αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές μέχρι τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Άλλωστε αυτοί που αγωνίζονται ξέρουν καλύτερα από όλους εμάς το πώς και το γιατί. Πλέον η επόμενη μάχη είναι στο ΣΕΦ την Παρασκευή απέναντι στην Μπάμπερκ που δεν χαρίζεται σε κανένα ας βρεθούμε όλοι εκεί ας στηρίξουμε την προσπάθεια και στο φινάλε της χρονιάς κάπου εκεί θα ξαναβρεθούμε για να πανηγυρίσουμε όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια !

Σχετικά Άρθρα

Back to top button