ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Κούπες είναι αμέτρητες!

Με αφορμή τις επερχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων που θα γιορτάσει ο Ολυμπιακός το προσεχές τριήμερο σε τρία διαφορετικά αθλήματα, το Redaroume.gr σας κατατοπίζει…

 

Η … υπερκούπωση του Ολυμπιακού σ’ όλα τα αθλήματα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κι ένταση!

Τη στιγμή, όπου κάποιοι εχθροί του Θρύλου εφευρίσκουν διάφορους τρόπους, ώστε να κατακτήσουν στα χαρτιά κάποιον τίτλο, που δεν τον αξίζουν εντός του αγωνιστικού χώρου, ο Ολυμπιακός μεγαλουργεί σ’ όλα τα σπορ και φροντίζει να στείλει ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι αποτελεί με διαφορά τον Αυτοκράτορα όλων των ομαδικών αθλημάτων, απέχοντας… έτη φωτός από τους όψιμους «ανταγωνιστές» του!

Τις προσεχείς ημέρες η κορυφαία αθλητική οικογένεια της χώρας με σήμα τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο προετοιμάζεται να γιορτάσει την κατάκτηση τουλάχιστον τριών τίτλων και να φουσκώσει για ακόμη μία φορά με υπερηφάνεια τους εκατομμύρια πιστούς οπαδούς της!

Με αφορμή τις  επερχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων που θα γιορτάσει ο Ολυμπιακός το προσεχές τριήμερο σε τρία διαφορετικά αθλήματα, το Redaroume.gr  σας κατατοπίζει και σας

 

Αρχή με τον Αυτοκράτορα στο βόλεϊ στις 5 μ.μ.

Η θριαμβευτική κι εμφατική «άλωση» της Πυλαίας με 0-3 σετ στον τέταρτο τελικό, από την φοβερή και τρομερή ομάδα βόλεϊ του Σλόμπονταν Μπόσκαν, έφερε τη σειρά των τελικών σε πέμπτο ματς, το οποίο ορίστηκε για τις 17:00 το απόγευμα της Κυρικαής (7/5) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Το γεγονός ότι για τις 20:30 έχει προγραμματιστεί η φιέστα κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ώθησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να κινηθεί ταχύτατα και να ζητήσει από τη Διοργανώτρισα Αρχή την μετάθεση του αγώνα δύο ώες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του (σ.σ. αρχικά είχε οριστεί για τις 19:00), ώστε η ομάδα εφόσον κατακτήσει τον τίτλο να μεταβεί σύσσωμη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αποθεωθεί από 30.000 εκστασιαμένους οπαδούς της ομάδας

Λάμψη και «χλιδή» στην ποδοσφαιρική φιέστα!

Το Καραϊσκάκη και η οικογένεια του Ολυμπιακού, υποδέχονται το 44ο πρωτάθλημα, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 8:30μμ, στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μία μεγάλη συναυλία, από το κορυφαίο συγκρότημα «Μέλισσες», ξεκινάει το πρόγραμμα της βραδιάς και θα ακολουθήσουν μεγάλες εκπλήξεις! Θα βρεθούν στο γήπεδο θρύλοι του συλλόγου, οι οποίοι θα τιμηθούν, οι ομάδες των ερασιτεχνικών τμημάτων που σαρώνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, το μέλλον του Ολυμπιακού, οι Ακαδημίες και οι σχολές του Θρύλου!

 

Ακολουθεί τη Δευτέρα το πόλο Ανδρών!

Η .. υπερκούπωση, όμως για τον Θρύλο των γηπέδων δεν εξαντλείται εδώ. Κι αυτό γιατί την προσεχή Δευτέρα 8 Μαϊου το βράδυ είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να γιορτάσει την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος στο πόλο Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου, οι οποίοι προηγούνται ήδη με 2-0 στους τελικούς της Βουλιαγμένης, το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία στο κατάμεστο Παπαστράτειο να κατακτήσουν τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο τους με sweep, ώστε να τον πανηγυρίσουν μπροστά στον συγκλονιστικό τους κόσμο.

Κι όλα αυτά, ενώ περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την έκβαση των τελικών της ομάδας πόλο γυναικών κόντρα στην Βουλιαγμένη..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button