ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι καλύτερες… σκούπες είναι του Πειραιά!

Σε όλο τον κόσμο αν ακούσει κανείς να συνίσταται ένα νέο αθλητικό τμήμα, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο εκάστοτε φίλαθλός του θα ήταν υπομονή. Όμως ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα που ο κόσμος του είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και θέλει το καλύτερο. Αυτό η διοίκηση του αφουγκράστηκε και για αυτό το λόγο έφερε στη ζωή και το τμήμα χάντμπολ. Ένα τμήμα όπου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν είχε παρουσία και έπρεπε να έχει αφού είναι “καταδικασμένος” να πρωταγωνιστεί παντού. Και εγένετο το τμήμα χάντμπολ το καλοκαίρι του 2017!

Βρισκόμαστε Ιανουάριο του 2018. Και το νεοσύστατο τμήμα χάντμπολ λάμπει από οργάνωση, αποτελέσματα και δίψα για διάκριση. Δεν άργησαν άπαντες σε αυτό το άθλημα να καταλάβουν πως εδώ είναι η ευκαιρία να μπει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ήδη χρυσή Βίβλο του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. Σε ένα άθλημα όπου δεν υπήρχε και που άλλες ομάδες έπαιζαν μόνες τους όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Διομήδης κλπ ήρθε ο Ολυμπιακός να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Ένα τμήμα είχε μείνει να χαίρονται οι υπόλοιποι και ιδιαίτερα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και πάει κι αυτό!

Και δεν υπάρχει και καμία δικαιολογία. Τους “σκούπισε” ο Ολυμπιακός στο ίδιο το άθλημα που μέχρι να ιδρυθεί πρωταγωνιστούσαν! Μέσα σε λίγες ημέρες προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ και μετά ακολούθησε η ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ένας ΠΑΟΚ που με τα όσα “ωραία” είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό και μία ΑΕΚ που ηττήθηκε στην έδρα της από τους ερυθρόλευκους και μέλλοντες πρωταθλητές χάντμπολ!

Ακόμη ένα δείγμα εχθές της κυριαρχίας του Ολυμπιακού στο χάντμπολ και γενικότερα στον Ερασιτέχνη. Γιατί οι… σκούπες οι καλές είναι πάντα οι Πειραιώτικες!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button