ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι γεννημένοι νικητές της κερκίδας

Η λογική λέει πως σε ένα γήπεδο 18.000 θέσεων, αν βρεθούν 15.000 από την μία και 3.000 από την άλλη, οι δεύτερη θα “σβηστούν”. Οποιοιδήποτε άλλοι ναι, θα είχαν σβηστεί, όχι όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι που ταξίδεψαν για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στην υπερπροσπάθεια που θα έκανε στην Κωνσταντινούπολη ήταν οι εκλεκτοί. Αυτοί που με την φωνή τους δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ούτε λεπτό, ακόμα κι όταν όλα έμοιαζαν να είναι εναντίον τους. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που τους ακούσαμε αισθητά από την τηλεόρασή μας να φωνάζουν με όλη τους την ψυχή “Ολυμπιακός – Ολυμπιακός” και ειδικά την Παρασκευή, όταν το ματς με την ΤΣΣΚΑ έκανε να γυρίσει το ματς.

Όπως ήταν φυσικό, οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι “κέρδισαν” την μάχη της εξέδρας με την ΤΣΣΚΑ, της οποίας οι φίλαθλοι έκαναν… ελάχιστο “σαματά” σε σχέση με τους Πειραιώτες, ακόμη κι όταν η ομάδα τους ήταν μπροστά!

Όμως το ίδιο συνέβη και στον τελικό, αφού παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε “εκτός έδρας” με την πλειονότητα των θέσεων του “Σινάν Ερντέν” να είναι κιτρινο και μπλέ, οι φίλαθλοι κατέθεσαν την ψυχή τους, φωνάζωντας και αποθεώνοντας τους παίκτες μας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Άξιζε, άλλωστε στα παιδιά του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την υπερπροσπάθεια που είχαν κάνει. Κι αυτό δεν αλλάζει για εμάς, αφού στις καρδιές μας αυτοί είναι πρωταθλητές Ευρώπης, γεννημένοι νικητές όπως και ο κόσμος μας.

Όταν, λοιπόν, λέμε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτούμε! 3.000 μόνο και “έκαναν καλά” 15.000 της Φενέρ. Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button