ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι απειλές είχαν οδηγήσει στην … τεσσάρα και στους «8» του Champions League! (Videos)

1999 b

 

Mε αφορμή τις προεδρικές απειλές του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την άσχημη εμφάνιση και το 0-0 κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά, το redaroume σας θυμίζει τί είχε συμβεί σε μία ανάλογη περίπτωση με «πρωταγωνιστή» τον Σωκράτη Κόκκαλη τον Αύγουστο του 1998…

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κι απόλυτα δικαιολογημένα, λίγες στιγμές μετά το οδυνηρό 0-0 απέναντι στην Χάποελ Μπεερ Σεβά, που συνδυάστηκε από οικτρή εμφάνιση.και μείωσε αισθητά τις πιθανότητες πρόκρισης για τα πλέι οφ του Champions League.

Με αφορμή τις απειλές του διοικητικού ηγέτη του Θρύλου προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναλήπτικού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα επί ισαηλινού εδάφους (σ.σ, θα πάτε σπίτια σα εάν δεν γυρίσετε με την πρόκριση), το όλο σκηνικό γύρισε το μυαλό πολλών οπαδών του Ολυμπιακού 18 ολόκληρα χρόνια πίσω!

Συγκεκριμένα, στις 12 Αυγούστου του 1998 όταν μετά τη δύσκολη νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-1 στον πρώτο προκριματικό του Champions League στο ΟΑΚΑ (σ.σ. ματς όπου στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός) ο τότε πρόεδρος του Θρύλου Σωκράτης Κόκκαλης είχε απειλήσει τους παίκτες ενόψει της ρεβάνς  λέγοντας ότι σε περίπτωση αποκλεισμού θα επέστρεφαν .,..κολυμπώντας από την Κύπρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην ρεβάνε του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αν και δεν είχαν καθόλου εύκολο έργο, αφού η λήξη του πρώτου μέρους τους είχε βρει πίσω με 1-0 , σκορ, που τους έθετε εκτός ομίλων του Champions League), μπήκαν αφινισμένοι στο δεύτεορ μέρος και με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που πέτυχε δύο γκολ (57’, 85’) έφτασαν στην πρόκριση με το θριαμβευτικό 2-4 (σ.σ. τα «ερυθρόλευκα» άλλα τέρματα οι Γρηγόρης Γεωργάτος (48’) και Σίνισα Γκόγκιτς (93’)

Μάλιστα, εκείνη η σεζόν έμελλε να εξελιχθεί ως την κορυφαία στην ιστορία του Ολυμπιακού, αφού συνδυάστηκε με νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League με διαστημικό ποδόσφαιρο!

Ας  θυμηθούμε πώς στ α παρακάτω videos με τα κορυφαία ματς εκείνςη της ομαδάρας του Θρύλου!

 

https://youtu.be/nIqp5pvAFds

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button