ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αλήθειες του Μαρινάκη

Πόσο μεγάλη αδικία είναι να δίνεις το “είναι σου” και τα λεφτά σου για  την ομάδα που αγαπάς και στο τέλος να τα ακούς  και να σε κατηγορούν. Και να δέχεσαι και τον απίστευτο πόλεμο  από όλους, ακόμα και από το Κράτος. Είναι όμως ΜΕΓΑΛΗ μαγκιά  να μη λυγίζεις και να κοιτάς μπροστά! Ο Redistas γράφει.

Πείτε μου αλήθεια πόσοι από εσάς δεν θα θέλατε να πάτε στο Ρέντη και να τα ψάλλετε στους παίκτες  μετά την γκέλα από τον Παναθηναϊκό ,την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και πολλά άλλα πράγματα  που έχουν συμβεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πόσοι ,βλέποντας τα παιχνίδια, είτε από το γήπεδο ,είτε από την τηλεόραση δεν έχετε μπινελικιάσει με χαρακτηρισμούς τους παίκτες  για αδιαφορία. Πόσοι δεν σκεφτήκατε βλέποντας τα ερασιτεχνικά τμήματα να σηκώνουν κούπες και να διαφημίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη πως είναι δυνατόν αυτοί που παίρνουν λίγα χρήματα να γράφουν ιστορία και οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να κερδίσουν τον ..Λεβαδειακό .

Ε..Σε όλες αυτές τις σκέψεις  μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πήγε σήμερα στο Ρέντη. “Μπούκωσε” πια ο άνθρωπος. Πέρα από διοικητικός ηγέτης είναι και Ολυμπιακός .Αρρωστος Ολυμπιακός.  Και πήγε και τους τα έψαλλε. Και είπε  αλήθειες.

Γιατι σας αρέσει ,δεν σας αρέσει, είμαστε σε πόλεμο. Μόνοι μας και ΟΛΟΙ τους. Το βλέπετε καθημερινά, αλλά κάποιοι έχετε μάθει στις κούπες και από τον καναπέ κάνετε κριτική . Κάποιους δεν σας αρέσει ο Μαρινάκης ,αλλά δεν μας λέτε και ποιον θέλετε.

Και οι παίκτες όφειλαν από πρίν να καταλάβουν και να σεβαστούν  σε ποια ομάδα παίζουν. Γιατί είτε είσαι Βέλγος,είτε Άγγλος ,είτε Πορτογάλος, θα πρέπει να νιώθεις υπερηφάνια για την “ερυθρόλευκη” . Είναι μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα και θα πρέπει να τη σέβεσαι. Πόσο μάλλον όταν είσαι καλοπληρωμένος και μερικές φορές ..κακομαθημένος.

Το καλό όμως είναι ότι τώρα μπροστά στους παίκτες, τους οποίους έβγαλε κανονικά στη σέντρα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας έκανε και την αυτοκριτική του αναφορικά με τις επιλογές -όπως των προπονητών- τους οποίους κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν αλλά τελικά και πάλι δεν έδειξαν διάθεση βελτίωσης. Και ποιος τα άκουσε; Ο ίδιος ο Μαρινάκης.Τον οποίο “στολίζουν” κάποιες  Ολυμπιακάρες στα Social media που έχουν γίνει η νέα κατάρα ,καθώς διάφοροι άμπαλοι έχουν και άποψη . Αλλά πολλούς από αυτούς δεν τους βλέπουμε στο γήπεδο..

Εμείς όλοι περιμένουμε τον Πρόεδρο του 2010 που πήγε και έφερε τον Βαλβέρδε, έκανε 10 μεταγραφάρες  και ήταν απόλυτα αποφασισμένος για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό  ψηλά. Και είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχει .

Τελευταίο αφήνω αυτό που είπε στους παίκτες περί σεβασμού.“Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανέναν σεβασμό.’..

Σε λίγες κουβέντες τα είπε όλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button