ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι “αλήθειες” Πογέτ

Kάποιοι φροντίζουν να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό  και το τι επενδύσεις κάνει ,πόσο πουλάει παίκτες, πόσο αγοράζει, αλλά απο αυτοκριτική …μηδέν. Και κάπου εκεί εμφανίζεται το παρελθόν,μακρινό η κοντινό δεν έχει σημασία, για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Οπως πχ στην περίπτωση Πογιέτ που μίλησε στο συνδρομητικό  για την ΑΕΚ  και τις”επενδυσάρες” που κάνει η διοίκηση της.

Αναλυτικά αναφέρει πως:

«Ηθελα να κερδίζω το πρωτάθλημα. Να ανταγωνιστώ τον Ολυμπιακό και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να βελτιώσουμε την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε 2-3 παίκτες για να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό που είχαμε δημιουργήσει τους προηγούμενους μήνες. Η κίνηση αυτή θα μας έδινε τη δυνατότητα να μειώσουμε την απόσταση απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν είδα να γίνεται. Δεν ήταν εφικτό. Δε μιλήσαμε ποτέ για οικονομικά. Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα, τους οποίους είχε φέρει πέρυσι ο Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) ήταν ελεύθεροι.

Η ομάδα δεν είχε πληρώσει τίποτα για να τους αποκτήσει. Για να φέρεις όμως παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά πρέπει να τους αγοράσεις και μέχρι εμείς, λέω εμείς επειδή ακόμα νιώθω μέλος της ομάδας, μέχρι η ΑΕΚ ξοδέψει κάποια χρήματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που θα είναι στη σωστή ηλικία της καριέρας τους και με τη σωστή νοοτροπία, να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν τη διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button