ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδεύει προς 17 Μαρτίου η κλήρωση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει την παραπάνω ημερομηνία για την διεξαγωγή της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τσέκαραν όλοι τους το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ΕΠΟ αναμένετια να ανακοινώσει το μεσημέρι της Παρασκευής (2/3) την ημερομηνία, όου και θα διεξαχθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ενδέχεται να είναι η Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Κι αυτό διότι, στις 16 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα δίνει τον επαναληπτικό στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Europa League.

Οπότε, ανάλογα από το τί θα πετύχει η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, θα διαμορφωθεί ανάλογα και το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι, αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν επί της Μπεσίκτας, θα έχουν δυο ακόμα ματς στην Ευρώπη, στις 13 και 20 Απρίλη. Ο τελικός του Κυπέλλου, πάντως, είναι προγραμματισμένος, οριστικά, για το Σάββατο, 6 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button