ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ξεχωριστό κάθε ματς”

Στην άποψη ότι όποιος και να κερδίσει δεν κρείνεται κάτι σημαντικό, όσον αφορά στη βαθμολογία, προχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης στις  δηλώσεις που έκανε εν όψει του  ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και ο Παναθηναϊκός το θέλει μετά την άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Κίμκι και εμείς το θέλουμε πάρα πολύ για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το πλεονέκτημα. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και δεν παίζει ρόλο ούτε το τι έχει γίνει πριν, ούτε οι παραδόσεις… Και οι δύο το θέλουμε πολύ και αύριο θα φανεί τί θα γίνει».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο γεμάτο από φιλάθλους ΟΑΚΑ, σχολίασε: «Με την πάροδο των χρόνων νιώθεις πιο ωραία να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα, αρκεί να είναι μια ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει πολύ ενέργεια από το γήπεδό του και από τον κόσμο του. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά και εμείς γενικότερα στην Ευρώπη πάμε αρκετά καλά, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και θα κοιτάξουμε αύριο να κάνουμε ένα ακόμη καλό ματς για να πάρουμε τη νίκη που την θέλουμε τόσο πολύ».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως με  διπλό η ομάδα του μπορεί να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας, απάντησε: «Όχι έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι πολύ μπερδεμένα παιχνίδια και εντός και εκτός. Θεωρώ πως και για τις δύο ομάδες δεν κρίνεται κάτι ουσιαστικό αύριο, υπό την έννοια ότι άμα κερδίσουμε εμείς δεν θα πάρουμε το πλεονέκτημα ή ο Παναθηναϊκός θα το χάσει και το αντίστροφο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button