ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεφτίλιστηκε διεθνώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο κύριε Γραμμένε ή όχι στην Τούμπα;(Video)

Περιμέναμε ,με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να δούμε την τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΠΟ Κου Γραμμένου, μετά τη συνάντηση του με τον κο Βασιλειάδη.  Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι και έπρεπε να πάρει θέση για όσα τραγελαφικά είδαμε στην Τούμπα. 

Τι είδαμε ή μάλλον καλύτερα τι ακούσαμε; Το απόλυτο τίποτα. Γενικολογίες και ευχολόγια αλλά και πολλά Θα…Ούτε Πολιτικός.

Και αναρωτιέμαι που είναι η αποφασιστικότητα του, όταν πριν λίγο καιρό σε ανακοίνωση της ΕΠΟ, έκανε ευθεία επίθεση στον Ολυμπιακό με μία ανακοίνωση πραγματικά μνημειώδη…Ας τη θυμηθούμε:

Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε “ρωμαϊκή αρένα”, αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
 
Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μαλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη άθλιοτητα! Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με την συμπεριφορά του το δημόσιο αισθημα και το φίλαθλο πνεύμα.”
Σήμερα ο κος Γραμμένος ήταν πιο  Light και από την …περίφημη Κόκα Κόλα…«Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας, είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τς γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Super League, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων».
Αλήθεια..Πληροφόρησε κανείς τον κο Γραμμένο για τα γεγονότα της Τούμπας; Τον ενημέρωσαν για τον απύθμενο εξευτελισμό που υπέστη  το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο; Τον πληροφόρησαν για την παρέμβαση της Φίφα αλλά και της Ουέφα, η τελευταία όσον αφορά το θέμα του ΠΑΟΚ; Η μήπως ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν;
Για τον Ολυμπιακό τα λόγια ήταν πολύ εύκολα..Οπως και οι χαρακτηρισμοί..Για τον Ιβάν Σαββίδη ,όμως κουβέντα. Γιατί άραγε; Την απάντηση ίσως μας τη δώσει το παρακάτω βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=OAUyQ4pV7vk
 Εμείς θα κρατήσουμε την τελευταία ατάκα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, πιστεύοντας στις καλές προθέσεις της  και έγραφε πως…”Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με την συμπεριφορά του το δημόσιο αισθημα και το φίλαθλο πνεύμα.” 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button