ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ξεμούδιασμα» με Λαύριο στο ντεμπούτο Μπράουν

Με τον νεοφερμένο Αμερικανό γκαρντ να πραγματοποιεί την ανεπίσημη «πρώτη» του με τα «ερυθρόλευκα» ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λαυρίου με 97-75.

 

Την ευκαιρία να … ξεμουδιάσου ενόψει του επερχόμενου «εμφύλιου» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη προσεχή Παρασκευή (2/3) για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα είχαν στον Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στο Λαύριο την ομώνυμη ομάδα, σ’ ένα τεστ όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενο με τα «ερυθρόλευκα» τον Μπόμπι Μπράουν.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Θρύλου αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, όπως το ίδιο συνέβη κα με τον Κιμ Τιλί, μετά από διάστημα τεσσάρων ηνών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα με 97-75 (ημίχρονο 48-44) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους 15 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, αλλά και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button