ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει το ταξίδι με τερματικό σταθμό τη Βουδαπέστη

team0

Αποφασισμένος να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του στο νέο LEN Champions League  παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπρέσια (18;30 – NS1).

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ και πανέτοιμος να ξεκινήσει το φετινό ευρωπαικό του ταξίδι με νίκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπρέσια το βράδυ της Τετάρτης (30/11 – 18:30, NS1)

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι της ευρωπαϊκής τους πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Len Champions League.

Mε ξεκάθαρο κι αντικειμενικό στόχο να επαναλάβουν την περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία, που τους έφερε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα το νέο ταξίδι με προορισμό τη Βουδαπέστη.

Ο Θρύλος με την στήριξη των συγκλονιστικών του οπαδών που αναμένονται να γεμίσουν κάθε γωνιά του «Παπαστράτειου», θα τα δώσει όλα για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στους Ιταλούς, που έρχονται με αρκετές βλέψεις.

Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών. Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση με την Μπρέσια ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button