ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνημα με στόχο την κορυφή! (vid)

Μια σεζόν γεμάτη όνειρα, στόχους, ελπίδες και φιλοδοξίες ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”. Εκεί όπου η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών, που την περσινή χρονιά μας χάρισε τόσες όμορφες στιγμές και πολύ περισσότερες συγκινήσεις, θα ξεκινήσουν την νέα σεζόν, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη προπόνηση.

Και όταν λέμε πρώτη, πρέπει να διασαφηνίσουμε πως εννοούμε την πρώτη με όλα τα μέλη της ομάδας, αφού πλέον έχουν ενσωματωθεί όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα με τον “κορμό” που δημιούργησε από πέρσι ο Σύλλογος.

Είναι μία μέρα – αφετηρία για ένα τμήμα που έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά, στην δεύτερη θέση της Ευρώπης, όταν πριν λίγα χρόνια απειλήθηκε να μείνει ανενεργό. Ομως με τις πλάτες σημαντικότατων ανθρώπων με αγάπη για τον Ερασιτέχνη και πρώτο από όλους τον Μιχάλη Κουντούρη και αρωγό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το τμήμα διανύει τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του. Όταν λοιπόν γνωρίζουν και οι παίκτριες αλλά και το τεχνικό επιτελείο πως μαζί με αυτούς θα βρίσκεται πάντα εκεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού που πέρσι συγκλόνισε μέχρι και την Ομοσπονδία του βόλεϊ όταν μετέτρεψε σε καμίνι το Ρέντη με την Γενισέι και την Μπούρσασπορ, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Και γιατί όχι, να ολοκληρώσει αυτό που πέρσι δεν κατάφερε αν και το άξιζε όσο τίποτα. Να κατακτήσει δηλαδή την κορυφή της Ευρώπης διατηρώντας πάντα τα κεκτημένα εντός συνόρων!

Θυμηθείτε τί συνέβη πέρσι με τον κόσμο στο πλευρό του Θρύλου:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button