ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά στο «σκαμνί» ο Μελισσανίδης

dimitris-melissanidis

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικαστεί η υπόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τις ύβρεις και απειλές του κατά του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου.

Στο σκαμνί της Αθλητικής Δικαιοσύνης θα κάτσει εκ νέου ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Σύμφωνα με παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για την απόφαση-σκάνδαλο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία απάλλαξε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την φραστική επίθεση εναντίον του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου της αναμέτρησης πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι ύβρεις και οι απειλές, τόσο στη διάρκεια, όσο και στην ανάπαυλα του αγώνα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών) μετά από καταγγελία του Κύρκου.

Παρόλα αυτά ο Μελισσανίδης είχε αθωωθεί με βάση ένα προκλητικό σκεπτικό της Επιτροπής Δεοντολογίας, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες!

Ηταν ξεκάθαρο ότι η πρωτόδικη απόφαση δεν είχε νομική βάση. Ετσι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης θα καθίσουν στο σκαμνί της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την
Τετάρτη 25/05 με τη συνεδρίαση να έχει προγραμματιστεί για τις 16:30.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται έφεση εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Και η προηγούμενη είχε σχέση με την ΑΕΚ, η οποία είχε απαλλαγεί για ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button