ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά πρωταθλητές Ελλάδος οι Νέοι!

1461896

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ-20 του Ολυμπιακού το οποίο ήταν και το δέκατο συνολικά για την Ακαδημία!

Την κούπα του 5ου Πρωταθλήματος της ιστορίας του που είναι συνάμα και το 2ο συνεχόμενο σήκωσαν το απόγευμα της Κυριακής στον ουρανό του Ρέντη οι Νέοι του Ολυμπιακού (Κ-20).

Η ομάδα μας έγραψε με “χρυσα” γράμματα το όνομα της στην ιστορία αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League K20 έφτασε σε 2η συνεχόμενη κατάκτηση έχοντας μάλιστα σε 2 σεζόν μόλις 2 ήττες. Στη φετινή τους πορεία είχαν σε 30 αγώνες 81 βαθμούς και είναι στο +16 από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός μ’ αυτό το Πρωτάθλημα έφτασε τα 10 στην ιστορία του σε επίπεδο Ακαδημίας εκ των οποίων τα 9 είναι στη Super League και μάλιστα έχουν κατακτηθεί από το 2010 έως το 2016.

Στην τελευταία εξαετία ο Ολυμπιακός έχει φτάσει 4 φορές στην κορυφή στο Πρωτάθλημα Κ-20, 3 στο Πρωτάθλημα Κ-17 και 2 στο Πρωτάθλημα Κ-15. Ο Ολυμπιακός όπως και τη σεζόν 2014-15 έτσι και τη φετινή κέρδισε τα 2 από τα 3 Πρωταθλήματα Super League Υποδομών.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύουν κάθε χρόνο και περισσότερα στην Ακαδημία και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπου ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται και διακρίνεται στο UEFA Youth League.

Η απονομή…

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης οι εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στην εξέδρα του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη σηκώθηκαν όριθοι για να χειροκροτήσουν την Κ-20 του Ολυμπιακού. Ανάμεσα τους και οι άνθρωποι του Ηρακλή που ενθουσιάστηκαν από το ωραίο ποδόσφαιρο που απέδωσε γι’ άλλο ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα μας έχασε μόνο από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (2-0, 25η ημέρα) στο φετινό Πρωτάθλημα και αν και στεναχωρημένοι από αυτή την ήττα που τους στέρεισε το αήττητο οι παίκτες μας περίμεναν πως και πως την απονομή.

Η Super League έστησε το …. σκηνικό και παρέδωσε το τρόπαιο στον Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου ο οποίος το έδωσε στον αρχηγό Μανώλη Σάλιακα που μαζί μ’ όλη την ομάδα το σήκωσε στον αέρα.

Οι ποδοσφαιριστές γιόρτασαν με την ψυχή τους και φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα που μέσα από αυτή την πορεία τους έμαθε τόσα πολλά με σημαντικότερο την σκληρή δουλειά η οποία είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Ο ύμνος του Ολυμπιακού παίζει από τα μεγάφωνα και οι Πρωταθλητές πανηγυρίζουν με την ψυχή τους. Είναι παιδιά γεννημένα το 1996, το 1997 και το 1998. Παιδιά που έμαθαν πολλά στον Ολυμπιακό και παιδιά όπως ο Τσιμίκας, ο Σάλιακας, ο Μανθάτης, ο Λάτσι που παίζουν στην πρώτη ομάδα.

Οι Παίδες στη φιέστα!

Τα παιδιά της Κ-20 κάλεσαν στο πάρτι τους για να γιορτάσουν μαζί και τους συναδέλφους τους από την Κ-15 οι οποίοι την Μεγάλη Τρίτη κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 2-0 στα Γιάννινα στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-20 έφτασαν στην κορυφή. Οι ποδοσφαιριστές της Κ-15 μαζί με την κούπα τους και τους προπονητές τους Νίκο Τοπολιάτη και Τάσο Πάντο εισήλθαν στο γήπεδο για να συγχαρούν τους παίκτες της Κ-20 και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ολυμπιακός. Μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια που ξέρει από κούπες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button