ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά νοκ άουτ και οι τρεις

Εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκαν οι Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρης για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο θα κάνει ο Ολυμπιακός φιλοξενώντας το απομεσήμερο της Κυριακής τον Πανιώνιο (31/12-14:00) στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του 2017 δεν θα υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Όλοι τους δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα, αφου τα διαστρέμματα που τους ταλαιπωρούν έχουν υποχωρήσει, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους αλλά και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που τους έχει χορηγηθεί, ώστε να επανέλθουν ομαλά στους ρυθμούς προπονήσεων.

Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τους τραυματισμούς τους και να μπορέσουν να φωνάξουν ετοιμοπόλεμοι για την κρίσιμη αναμέτρησης της προσεχούς Παρασκευής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button