Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά εκτός Μάριν και Τσόρι

134855

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τόσο τον διεθνή Γερμανό, όσο και τον Αργεντινό μέσο.

 

Χωρίς τους Μάρκο Μάριν και Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός για ακόμη ένα φετινό του παιχνίδι στην Super League, αυτή τη φορά απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πάουλο Μπέντο για ακόμη μία φορά άφησε εκτός πλάνων τόσο τον διεθνή Γερμανό μέσο, από τον οποίο προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Α.Ο. Χανιά, όσο και τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» είναι ακόμη έντονα επηρεασμένος από το σοκ της ληστείας που υπέστη στο σπίτι του και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιλεγεί στην αποστολή.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί, ότι εκτός 18αδας τέθηκαν επίσης οι Ανμδρέα Μπουχαλάκης και Γιώργος Μναθάτης, ενω΄αντίθετα, επιλέχθηκαν οι Αλεξί Ροαμό και Θανάσης Ανδρούτσος.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό απαρτίζουν οι:

Λεάλι, Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Βιάνα, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Μάρτινς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Πάρντο, Ιντέγε, Καρντόσο, Ανδρούτσος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button